Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért tőlünk?

  • Villámgyors szállítás - Ma megrendeled, holnap átveheted! Tudjuk mennyire fontos Neked, hogy a megrendelt terméket mihamarabb a kezedben tudhasd, így azon vagyunk, hogy az már másnap Nálad lehessen. A munkanapokon, 10 óráig beérkező rendelések mindegyikét már a következő munkanap kézbesítjük Neked, a 10-13 óra között beérkező rendeléseknek pedig 80%-át a következő munkanapon szállítjuk. 
  • Kockázatmentes vásárlás - Garanciát vállalunk arra, ha nem vagy megelégedve a rendelt termékkel, azt visszavesszük Tőled.
  • 14 napos kényelmes visszaküldési lehetőség - Biztosítjuk számodra a kockázatmentes vásárlást, hiszen ha nem vagy elégedett a nálunk vásárolt termékkel, a vásárlást követő 14 napon belül lehetőséget biztosítunk számodra, hogy azt visszaküldhesd nekünk.  Ebben az esetben nincs más teendőd, mint EZEN űrlapon jelzed felénk szándékodat, és mi már küldjük is a futárt a csomagért. A termék visszaküldésének díja 1490 Ft, mely a már korábban megfizetett vételárból kerül levonásra. 
  • Magyar, elérhető ügyfélszolgálat - Telefonon ( +36 (20) 405 4511 ) és e-mailen (info@bocifoci.hu) keresztül is készségesen állunk rendelkezésedre.  Ne habozz felkeresni minket, hiszen azért vagyunk, hogy tanácsot adjunk, segítsünk.
  • Biztonságos bankkártyás fizetés - Fő a biztonság, online bankkártyás fizetés esetén is!  Szeretnénk eloszlatni esetleges félelmeidet a bankkártyás fizetéssel kapcsolatosan, hiszen kártya- és számlaadataidat nem cégünk kezeli, azok kizárólag a bank felületén jelennek meg. Fizethetsz még készpénzben, banki átutalással vagy a futárnak utánvétel formájában.
  • Adataid bizalmasan kezeljük - Az adatkezelési törvényt szem előtt tartva járunk el. Nem kért hírlevelekkel nem tömjük tele postaládádat!
  • Hibáinkat elismerjük - Munkavégzésünket a precizitás és pontosság jellemzi, azonban előfordulhat, hogy hibát vétünk. Minden ilyen esetben vásárlóinkat kompenzáljuk, hiszen célunk, hogy elégedett vevőink legyenek!